ZONDAG 7 MAART 2021 OOLDERHOF ROERMOND

Spelen buiten mededinging

Voor wie?

Jij vindt het heerlijk om anderen te laten horen wat jij op de piano kunt maar jij hebt geen zin in competitie? Je wilt spelen in alle vrijheid, pop, jazz, klassiek, het maakt niet uit? Je wilt niet gejureerd worden maar vindt het wel leuk achteraf iets bij te leren?
Het spelen buiten mededinging is echt iets voor jou!

Repertoire

Bij het spelen buiten mededinging is elke creatieve uitingsvorm toegestaan als het pianospel er maar onderdeel van is. Solo optreden, duo optreden, met leeftijdgenoot of ouder of leraar, klassiek, modern, eigen compositie, improvisaties, combinaties met een ander instrument, acteren, dans en/of proza. Restrictie is dat een optreden maximaal 5 minuten mag duren én dat er slechts 1 piano beschikbaar is. Het publiek laat zich blij verrassen! Bij een meerpersoonsoptreden dienen álle deelnemers zich in te schrijven.

Afwijkende vormen worden aangemoedigd én toegejuicht.

Feedback

Als jij dat leuk vindt kun je na je optreden deelnemen aan een masterclass met onze ambassadeurs Alejandro Serena Llinares en Bram de Vree. Hier worden op creatieve wijze, aan de piano, elementen uit de optredens belicht en geshowd hoe dat anders zou kunnen. Deelname hieraan is niet verplicht maar wel heel erg leuk en leerzaam. Deze workshop is niet voor publiek toegankelijk maar slechts voor de deelnemers en eventueel hun pianodocent. Alle deelnemers ontvangen een oorkonde.

Leeftijdscategorieën

Het optreden buiten mededinging gaat in de volgende leeftijdscategorieën; 5 t/m 10 jaar, 11 t/m 13 jaar, 14 t/m 17 jaar, 18 jaar en ouder.

Deelname

Deelnemen aan het festival kost slechts € 19,95. Hiervoor heb je toegang tot álle onderdelen van het festival inclusief de uitvoering Charlie Chaplin.  

Schrijf je hier in.

Workshops

Deelnemers aan het concours hebben automatisch toegang tot de fantastische workshops “Zelfvertrouwen en plezier op het podium” en “Yoga tegen stress bij optreden”. Klik hier voor info.

Van Lier Posthumus notarissen
Rabobank logo
piano menu

Dit is een initiatief van
Rotary Roermond Maas en Roer

www.rotary.nl/roermondmaasenroer