ZONDAG 15 MAART 2020 OOLDERHOF ROERMOND

Workshops

Méér dan noten!

Natuurlijk draait pianospelen en piano beluisteren om de klanken van de muziek. Als pianist moet je hiervoor je noten kunnen lezen en je techniek op orde hebben. Maar daarnaast is het ook heel erg belangrijk dat jouw houding en uitstraling op het podium van topkwaliteit is. Om deze reden bieden wij tijdens het Limburgs Piano Festival twee geweldige workshops aan.

 

Zelfvertrouwen en plezier op het podium, Milou van Laarhoven

Applaus! Je publiek kijkt uit naar jou.

Je staat in de coulissen en binnen enkele momenten ga je het podium op. Oogcontact maken met je publiek, de felle lampen, recht op je piano toelopen, betrokkenheid tonen naar je publiek en dan heb je nog geen noot gespeeld en toch al een eerste indruk gemaakt.

Wil je leren om deze eerste indruk te versterken en te beïnvloeden? Wil je leren om rust uit te stralen? Wil je leren om vol zelfvertrouwen plaats te nemen achter je piano?

Desiree leert je vanuit haar kennis, ervaring en vakmanschap op snelle en interactieve manier dat het niet alleen heel fijn is om naar jou te luisteren maar dat naar jou kijken een lust voor het oog is.

Yoga tegen stress bij optreden door Dymphy Robeerts

Yoga betekent Evenwicht Harmonie Balans

Samen in een kring in een sfeervolle ruimte ervaren wat aangename lichaamshoudingen in combinatie met een prettige manier van adembeheersing voor jou kunnen betekenen. YOGA als voorbereiding op jouw piano-optreden in een ontspannen sfeer.

Ja, het is mogelijk om ontspannen aan jouw optreden te beginnen door eerst yoga te ervaren. Je zult jouw pianopresentatie zelfbewuster ten gehore brengen.

Yoga leert je kijken naar je innerlijk door je te verbinden met de fysieke, emotionele en mentale aspecten van jezelf. De ademhaling speelt hierin een belangrijke rol.

In de hectiek van het dagelijkse leven is er vaak weinig ruimte voor ontspanning, verdieping en verstilling, voor het ontdekken wie je werkelijk bent.

Je kunt er ook voor kiezen om ná jouw optreden pas aan een yoga sessie mee te doen.

Dat geeft dan opluchting en voldoening.

In verband met je mooie kleding van vandaag zijn de oefeningen staande en op een stoel.

Aanmelden

Deelname

Deelnemen aan het festival kost slechts € 19,95. Hiervoor heb je toegang tot álle onderdelen van het festival. 

Schrijf hier in voor workshops.

Wil je ook deelnemen aan het concours of optreden buiten mededinging.
Klik op het gewenste item voor meer informatie.

piano menu
Van Lier Posthumus notarissen
Rabobank logo

Dit is een initiatief van
Rotary Roermond Maas en Roer

www.rotary.nl/roermondmaasenroer